Szef kuchni poleca
Orzeźwiająca sałatka z arbuzem, serem feta i prażonym słonecznikiem
zł 37,00
Zupa szczawiowa z przepiórczym jajkiem
zł 25,00
Grillowany filet z kurczaka kukurydzianego podany z młodymi ziemniakami i wiosenną sałatką
zł 63,00
Rabarbar zapiekany z kruszonką i konfiturą z płatków róży podany z lodami waniliowymi
zł 27,00
Przystawki
Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim podany z domowym sosem tatarskim
zł 29,00
Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej
zł 45,00
Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (4 sztuki)
zł 33,00
Zupy
Zupa z czerwonej soczewicy i pomidorów z kozim serem
zł 24,00
Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną
zł 21,00
Żurek na maślance w chlebie
zł 29,00
Dania główne
Filet z okonia jeziornego pieczony z masłem rakowym podany z makaronem linquine i szpinakiem
zł 68,00
Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (7 sztuk )
zł 49,00
Filet z kaczki z sosem porto podany z kopytkami i kapustą czerwoną z truskawkami
zł 69,00
Policzki z dzika duszone z trawą żubrową na ziemniaczanym purre z czosnkiem niedźwiedzim i pieczonymi warzywami korzeniowymi
zł 73,00
Desery
Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco
zł 29,00
Lody bakaliowe z musem malinowym
zł 24,00
Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym
zł 19,00
Szarlotka z gałką lodów cynamonowych
zł 25,00
Menu dla dzieci
Rosół z makaronem
zł 19,00
Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
zł 19,00
Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)
zł 25,00
Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem
zł 35,00