Przystawki

Sałatka z bundzem, pieczonym burakiem, karmelizowaną w czerwonym winie cebulą i orzechami włoskimi
zł 29,00
Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (4 szt.)
zł 24,00
Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej
zł 42,00
Zupy

Krem z dyni z maślanymi grzankami
zł 17,00
Zupa z podgrzybków z kładzionymi kluseczkami
zł 19,00
Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną
zł 17,00
Żurek na maślance w chlebie
zł 23,00
Dania główne

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (7 szt.)
zł 39,00
Filet z sandacza podany na risotto cytrynowym z szyjkami rakowymi i zielonymi warzywami
zł 63,00
Filet z kaczki na sosie aroniowym podany z maślanymi kluseczkami i dynią piżmową
zł 59,00
Polędwiczka wieprzowa z podgrzybkami w śmietanie podana z kluskami i fasolką szparagową
zł 49,00
Policzki z jelenia duszone w czerwonym winie i trawie żubrowej na puree z francuską musztardą i pieczonymi warzywami korzeniowymi
zł 62,00
Polędwiczka z dzika z sosem rydzowym podana z zapieczonymi ziemniakami z bundzem i glazurowanymi buraczkami
zł 79,00
Desery

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym
zł 17,00
Zapiekane polskie śliwki pod migdałową kruszonką podane z lodami cynamonowymi
zł 21,00
Lody kasztanowe z domową żurawiną i bezą
zł 23,00
Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco
zł 24,00
Menu dla dzieci

Rosół z makaronem
zł 13,00
Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
zł 13,00
Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)
zł 21,00
Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem
zł 29,00