Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Szef Kuchni Poleca

Sałatka z zielonymi szparagami, truskawkami i podhalańskim bundzem

34,00

Consome z bażanta z francuskim omletem

19,00

Udko z królika duszone w sosie truflowym z maślanymi kluseczkami i zielonymi szparagami

63,00

Rabarbar zapiekany z kruszonką i konfiturą z płatków róży podany z lodami waniliowymi

24,00

Przystawki

Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim podany z domowym sosem tatarskim

23,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej

43,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (4 sztuki)

27,00

Zupy

Krem ze szparagów z maślanymi grzankami

21,00

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

19,00

Żurek na maślance w chlebie

26,00

Dania główne

Szaszłyk z krewetek, halibuta i łososia podany na szpinakowej tarcie z sosem szafranowym

67,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (7 sztuk )

39,00

Borowiki w śmietanie z poledwiczką wieprzową podane z kluskami i fasolką szparagową

55,00

Policzki z jelenia duszone w czerwonym winie na ziemniaczanym purre z czosnkiem niedzwiedzim i glazurowaną marchewką

63,00

Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

25,00

Lody bakaliowe z musem malinowym

24,00

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

19,00

Szarlotka z gałką lodów cynamonowych

23,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

13,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

13,00

Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)

21,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

29,00