Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Szef Kuchni Poleca

Sałatka z wędzonym łososiem, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

29,00

Filet z kaczki podany z maślanymi kluseczkami i czerwoną kapustą z truskawkami

63,00

Gruszka gotowana w białym winie z lodami waniliowymi podana z gorącym karmelem i szczyptą soli himalajskiej

21,00

Przystawki

Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim podany z domowym sosem tatarskim

21,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami i parmezanem

43,00

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (4 szt.)

27,00

Zupy

Pierożki z sarniną w bulionie

19,00

Zupa z podgrzybków z kładzionymi kluseczkami

17,00

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

17,00

Żurek na maślance w chlebie

23,00

Dania główne

Filet z sandacza podany z kremowym linguine ze szpinakiem

57,00

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (7 szt.)

39,00

Polędwiczka wieprzowa na potrawce z kurek podana z kluskami i brokułami z płatkami migdałów

53,00

Pieczyste z dzika szpikowane wędzonką podane z kremowym puree i buraczkami glazurowanymi

59,00

Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

24,00

Lody bakaliowe z musem malinowym

24,00

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

19,00

Szarlotka z gałką lodów cynamonowych

21,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

13,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

13,00

Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)

21,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

29,00