Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Przystawki

Sałatka z zielonymi szparagami, bundzem podhalańskim, truskawkami i kremem balsamicznym

29,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami i parmezanem

43,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (4 sztuki)

24,00

Zupy

Krem z pomidorów malinowych z bazyliowymi grzankami

19,00

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

17,00

Żurek na maślance w chlebie

23,00

Dania główne

Grillowany łosoś atlantycki podany na kremowym linguine z zielonymi szparagami

51,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (7 sztuk)

39,00

Polędwiczka wieprzowa z grzybami w śmietanie podana z kluskami i fasolką szparagową

49,00

Policzki z dzika duszone w czerwonym winie i trawie żubrowej na puree z francuską musztardą podane z glazurowanymi buraczkami

59,00

Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

24,00

Lody bakaliowe z musem malinowym

24,00

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

19,00

Szarlotka z gałką lodów cynamonowych

21,00

Lody czekoladowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną

17,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

13,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

13,00

Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)

21,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

29,00