Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Szef Kuchni poleca

Aromatyczne rydze z patelni z maślaną grzanką

32,00

Krem z pomidorów malinowych z bazyliowymi grzankami

15,00

Policzki z dzika duszone w czerwonym winie i w trawie żubrowej podane z lubczykowym puree i glazurowanymi buraczkami

59,00

Zapiekane polskie śliwki pod migdałową kruszonką i lodami cynamonowymi

24,00

Przystawki

Sałatka z wędzonym bundzem, pieczonym burakiem, karmelizowaną w czerwonym winie cebulą i orzechami włoskimi

29,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej

42,00

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (4 szt.)

24,00

Zupy

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

15,00

Zupa z podgrzybków z kładzionymi kluseczkami

15,00

Krem z pomidorów malinowych z bazyliowymi grzankami

15,00

Żurek na maślance w chlebie

21,00

Dania główne

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (7 szt.)

39,00

Okoń jeziorny konfitowany w maśle rakowym podany z makaronem ze szpinakiem i szyjkami rakowymi

59,00

Filet z kurczaka kukurydzianego pieczony z warzywami korzeniowymi i ziemniakami podany z sosem śmietanowo-estragonowym

49,00

Filet z kaczki na sosie figowym podany z maślanymi kluseczkami i pieczoną dynią z imbirem

57,00

Comber z sarny na sosie demi glace z nutą porto podany z borowikowym strudlem i pierwotną marchewką

89,00

Policzki z dzika duszone w czerwonym winie i w trawie żubrowej podane z lubczykowym puree i glazurowanymi buraczkami

59,00

Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

24,00

Zapiekane polskie śliwki pod migdałową kruszonką i lodami cynamonowymi

24,00

Lody kasztanowe z domową żurawiną i bezą

23,00

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

17,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

13,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

13,00

Naleśniki z twarożkiem i owocowym sosem

21,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

29,00