Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Szef kuchni poleca

Orzeźwiająca sałatka z arbuzem, serem feta i prażonym słonecznikiem

37,00

Zupa szczawiowa z przepiórczym jajkiem

25,00

Grillowany filet z kurczaka kukurydzianego podany z młodymi ziemniakami i wiosenną sałatką

63,00

Rabarbar zapiekany z kruszonką i konfiturą z płatków róży podany z lodami waniliowymi

27,00

Przystawki

Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim podany z domowym sosem tatarskim

29,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej

45,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (4 sztuki)

33,00

Zupy

Zupa z czerwonej soczewicy i pomidorów z kozim serem

24,00

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

21,00

Żurek na maślance w chlebie

29,00

Dania główne

Filet z okonia jeziornego pieczony z masłem rakowym podany z makaronem linquine i szpinakiem

68,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (7 sztuk )

49,00

Filet z kaczki z sosem porto podany z kopytkami i kapustą czerwoną z truskawkami

69,00

Policzki z dzika duszone z trawą żubrową na ziemniaczanym purre z czosnkiem niedźwiedzim i pieczonymi warzywami korzeniowymi

73,00

Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

29,00

Lody bakaliowe z musem malinowym

24,00

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

19,00

Szarlotka z gałką lodów cynamonowych

25,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

19,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

19,00

Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)

25,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

35,00