Szef Kuchni Poleca

Sałatka z zielonymi szparagami, truskawkami i podhalańskim bundzem
zł 34,00
Consome z bażanta z francuskim omletem
zł 19,00
Udko z królika duszone w sosie truflowym z maślanymi kluseczkami i zielonymi szparagami
zł 63,00
Rabarbar zapiekany z kruszonką i konfiturą z płatków róży podany z lodami waniliowymi
zł 24,00
Przystawki

Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim podany z domowym sosem tatarskim
zł 23,00
Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej
zł 43,00
Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (4 sztuki)
zł 27,00
Zupy

Krem ze szparagów z maślanymi grzankami
zł 21,00
Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną
zł 19,00
Żurek na maślance w chlebie
zł 26,00
Dania główne

Szaszłyk z krewetek, halibuta i łososia podany na szpinakowej tarcie z sosem szafranowym
zł 67,00
Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (7 sztuk )
zł 39,00
Borowiki w śmietanie z poledwiczką wieprzową podane z kluskami i fasolką szparagową
zł 55,00
Policzki z jelenia duszone w czerwonym winie na ziemniaczanym purre z czosnkiem niedzwiedzim i glazurowaną marchewką
zł 63,00
Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco
zł 25,00
Lody bakaliowe z musem malinowym
zł 24,00
Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym
zł 19,00
Szarlotka z gałką lodów cynamonowych
zł 23,00
Menu dla dzieci

Rosół z makaronem
zł 13,00
Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
zł 13,00
Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)
zł 21,00
Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem
zł 29,00