Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Szef Kuchni Poleca

Orzeźwiająca sałatka z arbuzem, serem feta i prażonym słonecznikiem

34,00

Chłodnik z botwinki z jajkiem przepiórczym

21,00

Filet z kaczki na sosie własnym podany z maślanymi kluseczkami i czerwoną kapustą z truskawkami

67,00

Parfait z chałwy – lodowy deser na sosie z leśnych owoców

24,00

Przystawki

Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim podany z domowym sosem tatarskim

27,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej

43,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (4 sztuki)

29,00

Zupy

Zupa szczawiowa z przepiórczym jajkiem

21,00

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

19,00

Żurek na maślance w chlebie

27,00

Dania główne

Szaszłyk z krewetek, halibuta i łososia podany na szpinakowej tarcie z sosem szafranowym

67,00

Pierogi z delikatnym królikiem i sosem szalotkowym (7 sztuk )

39,00

Borowiki w śmietanie z poledwiczką wieprzową podane z kluskami i fasolką szparagową

58,00

Policzki z jelenia duszone w czerwonym winie na ziemniaczanym purre z czosnkiem niedzwiedzim i glazurowaną marchewką

65,00

Desery

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

25,00

Lody bakaliowe z musem malinowym

24,00

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

19,00

Szarlotka z gałką lodów cynamonowych

24,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

13,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

13,00

Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)

21,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

29,00