Zakosztuj naszej kuchni

Menu

Przystawki

Sałatka z bundzem, pieczonym burakiem, karmelizowaną w czerwonym winie cebulą i orzechami włoskimi

29,00

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (4 szt.)

24,00

Carpaccio z combra jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem w oliwie balsamicznej

42,00

Zupy

Krem z dyni z maślanymi grzankami

17,00

Zupa z podgrzybków z kładzionymi kluseczkami

19,00

Domowy rosół z makaronem i gotowaną wołowiną

17,00

Żurek na maślance w chlebie

23,00

Dania główne

Pierogi z leśnymi grzybami podane z klarowanym masłem i płatkami oscypka (7 szt.)

39,00

Filet z sandacza podany na risotto cytrynowym z szyjkami rakowymi i zielonymi warzywami

63,00

Filet z kaczki na sosie aroniowym podany z maślanymi kluseczkami i dynią piżmową

59,00

Polędwiczka wieprzowa z podgrzybkami w śmietanie podana z kluskami i fasolką szparagową

49,00

Policzki z jelenia duszone w czerwonym winie i trawie żubrowej na puree z francuską musztardą i pieczonymi warzywami korzeniowymi

62,00

Polędwiczka z dzika z sosem rydzowym podana z zapieczonymi ziemniakami z bundzem i glazurowanymi buraczkami

79,00

Desery

Sernik wiedeński z sosem rumowo-czekoladowym

17,00

Zapiekane polskie śliwki pod migdałową kruszonką podane z lodami cynamonowymi

21,00

Lody kasztanowe z domową żurawiną i bezą

23,00

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco

24,00

Menu dla dzieci

Rosół z makaronem

13,00

Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

13,00

Domowe pierogi z jabłkami, klarowanym masłem i bitą śmietaną (5 szt.)

21,00

Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z frytkami i marchewką z jabłkiem

29,00